Hírek

2016. december 19.

Stiefel Virtuális Állatkert


Untitled document

Szeretne otthonra egy tigrist?

Na persze csak olyat, ami nem harap, sőt meg lehet simogatni... Itt a Stiefel Virtuális Állatkert, amelynek segítségével irodájába, iskolájába vagy lakásába varázsolhat a WWF Magyarország által különösen védett állatok közül tízet.

Hogyan? Máris megmutatjuk!

Untitled document

Stiefel virtuális állatkert hiúz2

A budapesti Duna Plaza támogatásával és a WWF Magyarország együttműködésével elkészített 3D-s állatmodellek megjelenítéséhez csak le kell töltenie a Stiefel ARactive alkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről. Telepítse az alkalmazást, nyomtassa ki az állatos képeket (ezek az ún. markerek), vágja ki őket, indítsa el az applikációt, majd irányítsa a kamerát a markerre - és máris megjelenik a kiválasztott állat. Akár fekete-fehérben is kinyomtathatja a markereket! Minél nagyobb méretű a marker, annál nagyobb lesz a megjelenített állat is.

Az alkalmazást úgy is telepítheti, hogy beolvassa a markeren található QR-kódot. Internet kapcsolat szükséges. Sajnos, az alkalmazás Windows telefonokon nem működik.

Stiefel virtuális állatkert hópárduc1 Stiefel virtuális állatkert hópárduc2

 

A markereket innen töltheti le (kattintson a képre, majd letöltés után nyomtassa ki!):Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.