Hírcsokor

2016. október 17.

Hogyan lehet kikerülni a káoszból?


Untitled document

Egyik felhasználónktól a következő történetet hallottam:

"Személy szerint utálom, mikor nem tudom, mit kell csinálnom, szeretek előre megtervezni mindent. Napirendet kialakítani, prioritási sorrendet felállítani, tennivalókat összefoglalni. Általában felírok mindent egy lapra, majd szépen megszámozom a dolgokat. Vagy előveszem a minél színesebb post-it tömbjeim és kidíszítem a lakást. Azonban ez elég zavaró tud lenni és a rendetlenség, a zsúfoltság látszatát keltheti bárkiben, aki csak belép a szobába. És egy idő után nekem is jojózik a szemem a láthatósági mellényekkel versengő kis lapocskáktól a monitor körül.

Untitled document

Végre nem kell a telefonban keresgetnem, mert éppen lemerült, nem kell vadásznom a cetlit és a határidőnaplómban sem kell kutakodnom, hova is írtam fel.
Most már elég csak fellesnem a falra és megnézni falinaptáramat. Minden ott van. Az igazán fontos dolgokat, időpontokat már a naptárhoz ajándékként járó kék filctollal beírtam. 
Megjegyzem, a naptár mellett megszerettem a filctollat is. Valami változik a programban? Csak fogok 1 rongyot és huss. Már lehet is mást írni a helyére.  
Nagyon tetszik az is, hogy 14 hónapra tervezhetek, nem kell lecserélnem év végén, mert még az új év januárjában is írhatok rá.
Száz szónak is egy a vége, a naptár használatával végre "megszűnt káoszos világom." 

Könnyítse meg Ön is életét és használja a Stiefel falinaptárait!
Megnézem az összes naptárat>>>
Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.