Rólunk írták

2011. március 16.

Bemutatták Heves megye legújabb térképét


Untitled document

Megjelent: HEOL 2011. február 15. eredeti cikk >>

Az egri Városházán kedden bemutatták Heves megye legfrissebb térképét. A háromezer példányban megjelenő térképen az úthálózat változásait, a kerékpárutakat, a települések irányítószámait és a természetvédelmi területeket is feltüntették.

Untitled document

A bemutatón dr. Gondos István, a megyei közgyűlés alelnöke elmondta: az új térképet hamarosan eljuttatják a megyei társintézményekhez és az önkormányzatokhoz.
– Sokkal nagyobb konkurenciára számítottunk a digitális térképek megjelenésével, de számottevően nem csökkent az igény a nyomtatott termékek iránt. A GPS és a kesztyűtartóban megbújó térkép kiváló kiegészítői egymásnak – hangsúlyozta Pethő Attila, a megyénk térképét készítő Stiefel Eurocart Kft. területi igazgatója.


A dokumentumot a megyei önkormányzat és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. segítségével készítették el, megjelenését több mint 40 helyi szponzor támogatta.
Az új Heves megye térkép a térségben végrehajtott infrastrukturális fejlesztések utáni legfrissebb állapotot tükrözi. A fő- és mellékutak, a kerékpárutak, a vasúthálózat és vasútállomások, a kistérségek határai és nevei, illetve a környező, megyén kívüli területek részletes feldolgozását is mutatja.

A térkép ingyenesen igényelhető az 5 főnél többet foglalkoztató cégek számára itt: ingyentérkép
A térkép megvásárolható webboltunkban itt: Heves megye térképeCopyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.