Rólunk írták

2010. június 10.

Szeretne ingyen egy térképet?


Untitled document

Megjelent: Zalai Hírlap, 2010. június 4. eredeti cikk >>

Az öt főnél népesebb cégek, vállalkozások ingyen juthatnak hozzá Zala megye újonnan megjelent, friss kistérségi, közigazgatási és közlekedési információkat tartalmazó, írható, törölhető posztertérképéhez, amennyiben jelzik igényüket a hali_zsolt@stiefel.hu e-mail címen, vagy a (30)274-6429 telefonszámon.

Untitled document

A budapesti központú cég vállalja, hogy pár héten belül eljuttatja a jelentkezőkhöz a 122x88 centiméteres falitérképet, amelynek természetesen létezik leporelló változata is - tudtuk meg Hali Zsolttól, a Stiefel Eurocart Kft. értékesítési vezetőjétől.

A Stiefel, Magyarország piacvezető falitérkép kiadója ugyanis megjelentette megyénk megújított térképét. Az új kistérségi határok mellett szerepelnek rajta az új elkerülő utak (a még épülőket is jelzik), a települések közigazgatási határai, s a kisebb tavak, víztározók ugyancsak rákerültek. A cég kiadta már Zalaegerszeg, Nagykanizsa, és Keszthely város házszámos, épület alaprajzos, s az egyirányú utcákat szintén jelölő térképét, s még idén megjelentetik a régió új térképét is.Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.