Hírcsokor

2010. június 7.

Megjelent Zala megye legfrissebb térképe


Untitled document Újra megjelent a Stiefel kiadásában Zala megye legfrissebb térképe, melyet 2010. június 2-án, sajtótájékoztatón muttattak be a nagyközönségnek. A megyei intézmények és az öt fő feletti vállalkozások ingyenesen juthatnak hozzá a térképhez.
Untitled document A Stiefel ismét feltérképezte Zala megyét, mivel a legutóbbi kiadás óta olyan változások történtek a megyében, melyek már nagyon indokolták az új kiadást. A kiadvány a megyei önkormányzat intézményeiben, illetve a támogató cégek és partnereik irodáiban kerül ki a falakra. A térkép nemcsak a kistérségeket, hanem a települések közigazgatási határait is tartalmazza, ráadásul a könnyebb tájékozódás érdekében a kistérségek különböző színárnyalatokkal jelennek meg. Az új kiadás tartalmazza az aktuális 2010-es beépítettséget és úthálózatot – az előző kiadáshoz képest az átadott M7 új szakaszait és lehajtóit Balatonszentgyörgytől Letenyéig, a szlovén részen pedig az A5-ös autópálya került frissítésre a térképen. A fóliázott kivitel biztosítja a tartósságot, illetve ez a felület írható-törölhető, így könnyű rajta tervezni.

A kiadvány minden vállalkozás számára ingyenesen megrendelhetó a hali_zsolt@stiefel.hu e-mailcímen vagy  weboldalunkon.

A Stiefel közelmúltban, a megyében megjelent kiadványai: Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg térképek.

A legújabb Baranya megye térkép irodai falitérkép vagy hajtogatott formában megvásárolható a Stiefel Mindentudás Boltjában (Budapest, VI. Podmaniczky u. 51.) vagy a Stiefel térkép webáruházban:
fémlécezett kivitel
keretezett kivitel
hajtogatott kivitel


Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.