Categories: Hírcsokor
      Date: 2017. október 28.
     Title: Magyarországon most először magyar nyelven megjelenik a Föld kaparós térkép!
Untitled document

Végre magyar nyelven is megjelent a kaparós Föld térkép!

A sokoldalú termék ajándéknak és dekorációnak is megfelelő, tanulási és üzleti szemléltető eszköznek is egyaránt használható.Untitled document

A kaparós világtérkép tökéletes ajándék az utazás szerelmeseinek, leendő felfedezőknek, kicsiknek és nagyoknak. Angol változatában már nagy népszerűséget nyert termék végre itthon is megjelent magyar nyelven. Ez a térkép nem csak praktikus segédeszköz, de igényes kivitelezésének köszönhetően dekorációnak sem utolsó.

A kaparós világtérkép a Föld összes országát ábrázolja, egyszerűen le kell kaparni legutóbbi utunk állomásait, láthatóvá téve ezzel az adott területet a fólia alatti országhatárok és hozzá tartozó szigetek, tengerek, óceánok kirajzolódásával. 

Bár eredeti funkciója szerint a kaparós térkép utazások dokumentálására szolgál, ezen felül oktatási segédeszközként is kitűnően működik, gyermekek hasznosíthatják földrajz tanulmányaik segédeszközeként, minden megtanult ország lekaparásával érzékeltetve tanulmányaik előrehaladását, mindeközben játékos formában ismételve a tananyagot.
A kaparós világtérképpel monoton magolás helyett izgalmas felfedezéssé válhat a világ földrajzának elsajátítása.

A rendhagyó térkép kitűnő választás egyfajta utazónaplóként bakancslistánk pontjainak kipipálására.
Üzletembereknek használhatják vállalkozásuk nemzetközi terjeszkedésének nyomon követésére, a térkép esztétikus kivitelezés egy elegáns irodában is megállja a helyét.

Otthonában, munkahelyén kifüggesztve minden egyes nap felidézhetjük messzi utazásainkat, ellenőrizhetjük terjeszkedésünket a világban, és tervezhetjük következő kalandunkat ennek a különleges világtérképnek a segítségével.

Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődését, tekintse meg itt!