Új tábla, sok tartalom a TIOP-ra a Stiefeltől - nemcsak TIOP-iskoláknak

Untitled document

Módosult a TIOP1.1.1-07/1 jelű pályázat beadási határideje és a korábban elutasított pályázatokat is újra be lehet adni!

A TIOP 1.1.1-07/1 - "A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése" című pályázati dokumentáció kiegészítésének benyújtási határideje 2010. április 30-ra módosult. Így nemcsak a korábbi nyertes iskolák pályázhatnak, hanem azok az iskolák is, akiknek korábban elutasították a pályázatát. Bővebb információ itt>>

 A TIOP 1.1.1. pályázat kiírása fix keretösszegeket határoz meg az eszközök beszerzéséhez, így a gyártók, kereskedők nem az árakban versenyeznek, hanem abban, ki tud többet adni a vásárlóknak ugyanazért a pénzért.
A Stiefel Eurocart Kft., a Qomo interaktív eszközök hivatalos magyarországi forgalmazója, a kötelező elemeken kívül egy sor ajándékot, hasznos kiegészítőt is hozzátett a TIOP tantermi csomagokhoz, hogy a korszerű eszközöket azonnal lehessen a tanórákon használni. Lássuk, miből is áll a Stiefel-Qomo ajánlat!

 

 1. A tábla: a Qomo elektromágneses, kemény felületű, "iskolaálló" interaktív tábláját a TIOP-ra jelentősen továbbfejlesztette a gyártó. Nemcsak új, elegáns megjelenést kapott, de funkciói is tovább bővültek. Az új elektronikának köszönhetően egyszerre ketten is dolgozhatnak a táblán, az egyszerű kezelhetősége miatt igen népszerű Flow!Works szoftver pedig több hasznos új menüponttal bővült - ilyen például a külső link beszúrásának lehetősége. Az új táblára 5 év garanciát biztosít a gyártó.

 

2. A projektor: az Epson vadonatúj, ultraközeli vetítésű projektora minőségi ugrást jelenthet azokban az iskolákban, ahol eddig mennyezetre rögzített vagy mobil projektort használtak. A projektort közvetlenül a tábla fölé kell rögzíteni, így nincs többé a táblaképet eltakaró árnyék, a tanárnak nem kell az erős lámpafénybe néznie, és az áramfogyasztás is kisebb, mert alacsonyabb lámpateljesítmény is elegendő. A speciális 3LCD technológiának köszönhetően a színek telítettek és élethűek.

 

 3. A laptop: a mind jobban kitolódó TIOP-beadási határidő miatt egyre újabb és nagyobb teljesítményű laptopok jelennek meg. A Stiefel ezek közül a kiszállításkor beszerezhető (és az egyéb pályázati feltételeknek is megfelelő) legújabb típust adja a csomagjához.

 

 4. Speciális Stiefel ajándékok: csak a Stiefelnél a TIOP tantermi csomaghoz egy sor ajándék is jár Önnek! A nagyobb és a kisebb tantermi csomaghoz is jár egy 350000 Ft értékű ajándék-összeállítás, amelyben 10 teljes verziós, egy évig használható szoftver, 2 db informatikai óriásposzter, egy Stiefel kedvezménykupon-füzet és az egynapos képzés árából nyújtott jelentős kedvezmény szerepel. A nagyobb tantermi csomaghoz ezen felül választhat ajándék interaktív távvezérlő palatáblát vagy ingyenes szerelést is!

 
Szavazórendszer vagy dokumentum-kamera is érdekli? A Stiefelnél megtalálja a teljes Qomo választékot, köztük az amerikai iskolák kedvenc dokumentum-kameráját, a QD600 típust is! Nézze meg a választékot a 

 
Ismerje meg további TIOP csomag-ajánlatainkat!
 
 
 
 
 
 
 

A saját érdekeit tartsa szem előtt, mikor interaktív csomagot választ, ne a csillogó-villogó hirdetéseket! Válassza ugyanazért a pénzért a legtöbb tartalmat!

Stiefel Interactive webáruház>>

 
Válassza a minőségi, hosszú távú megoldást! Válassza a Qomo-t!
 
Keresse a Stiefelnél és viszonteladóinál!
 

 
További információért hívjon minket a (06-1) 414-7085-ös telefonszámon vagy keresse területi képviselőinket>>

 

A Stiefel Eurocart csapata


Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.