Conen óvodai eszközök a Stiefeltől

Untitled document


Ez a cikk már több, mint 2 éves, és azóta nem frissült. Aktuális óvodai ajánlatunkat keresse a www.ovibolt.hu weboldalon!

 

A STIEFELminőségi óvodai eszközökkel bővíti kínálatát! Most 10% kedvezménnyel rendelhet!

Gyakorló óvodapedagógusként biztosan az Ön számára sem ismeretlen a Stiefel Eurocart Kft. neve, hiszen több száz óvodában ott vannak a legkisebbeknek készült vidám hagulatú és művészi kivitelezésű oktatótablói, könyvei.

Mostantól lényegesen bővül a nálunk beszerezhető óvodai eszközök választéka!

A Stiefel, a tablóknál és könyveknél évek óta követett magas minőségnek megfelelően, megkezdi a német CONEN cég óvodai eszközeinek forgalmazását. A CONEN cég Németország egyik vezető iskolabútor, óvodabútor és óvodai felszerelés gyártója. Termékei magas minőségűek, megfelelnek a német biztonsági előírásoknak, praktikusak és a kicsik által kedvelt vidám színekben készülnek.

Első katalógusunkban igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabb eszközöket, mely egy kivonat a több mint 600 katalógus-oldalt kitevő teljes CONEN-kínálatból. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy egy helyről szerezze be a szükséges bútorokat, szőnyegeket, oktató- és fejlesztő játékokat, sporteszközöket.

Reméljük, hogy a CONEN óvodai eszközeivel megkönnyítjük az óvónők munkáját, és ügyesebb, együttműködőbb, a világra nyitott gyerekeket tudnak nevelni.

Tudjuk, hogy Önnek fontos a minőség, megbízhatóság, tartósság. És mérlegelni fog, ha döntenie kell egy gyengébb, de olcsóbb, vagy egy valamivel drágább, de sokkal hosszabb élettartamú és korszerűbb termék között.

Igényeljen nyomtatott katalógust! Kérjük, töltse ki ezt az internetes adatlapot >> vagy küldje vissza faxon ezt a hagyományos adatlapot>> és mi hamarosan postázzuk Önnek! Addig is nézze meg az internetes változatot>>, és böngésszen webáruházunk termékei közt itt: www.taneszkoz.unas.hu

Szeretnénk felhívni figyelmét vidám, színes, állat formájú ülőpárnáinkra, melyen még az örökmozgó gyerekek is szívesen megpihennek. Anyaguk rendkívül strapabíró, tépőzár segítségével levehető és mosható.

Tekintse át kínálatunkat, válogasson minőségi termékeinkből!

Ha április 30-ig elküldi megrendelését, 10% kedvezményt kap a katalógusban szereplő árakból!

További információért hívjon minket a (06-1) 414-7085-ös telefonszámon vagy keresse területi képviselőinket!


A Stiefel Eurocart csapata

Fontos!

Leiratkozás

E-mail címéhez nyilvános adatbázisból vagy különböző oktatási kiállításokon történt regisztrációja alapján jutottunk hozzá. Adatait a Stiefel Eurocart Kft. bizalmasan kezeli, és nem adja át más cégek részére. Adatkezelési számunk: 01927-0001. Ha nem kíván több ajánlatot kapni tőlünk, kérem, kattintson ide a leiratkozáshoz

 Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.