STIEFEL tavaszi csomagok 28-40% kedvezménnyel

Untitled document

Tisztelt Igazgatónő, Tisztelt Igazgató Úr!

Egyesítse a modern oktatási eszközöket a hagyományosakkal!

Önnek is fontos, hogy eredményes legyen a munkája?

Bizonyára tapasztalta, hogy akkor a leghatékonyabb, ha a hagyományos és digitális taneszközöket együtt használja.
Most időt és energiát megtakarítva ezeket egy csomagban,
szuper kedvezményes áron szerezheti be tőlünk!

Rendeljen csomagjaink közül április 30-ig, és akár 40%-ot is megtakaríthat, sőt, megajándékozzuk egy kilogramm kitűnő olasz krémkávéval!

Felhasználva több évtizedes tapasztalatainkat, olyan oktatási csomagokat állítottunk össze, amelyekkel egyszerre építhet a hagyományos módszerekre és alkalmazhatja a legújabb oktatási technológia vívmányait.

Tavaszi kedvezményes csomagjaink az alábbi terméktípusokat tartalmazzák:

Minőségi, "interaktív" falitérképek és oktatótablók: kedvelt és széles körben használt iskolai falitérképeinket és oktatótablóinkat akár állandó kifüggesztésre is ajánljuk az osztályterembe, mert a szinte eltéphetetlen, lemosható fóliabevonat és a masszív falécezés igazán "iskolaállóvá" teszi őket! Tegye őket igazán interaktívvá! Írjon rájuk, ragasszon rájuk áthelyezhető képeket! Falitérkép és oktatótabló kínálatunkat itt találja>>

► "Helyünk a világban" falitérkép: A Föld, Európa és Magyarország egy lapon: egy univerzális, nagy méretű falitérkép, aminek minden osztályteremben ott a helye, mert szinte minden órán használható! Hol történtek a TV-ben látott események a világban? Mely európai városokban éltek és dolgoztak híres költőink? Magyarország mely részeit zárta el a hó a külvilágtól? Mutassa meg a térképen! Melyek hazánk közelebbi és távolabbi szomszédai? Mekkora is a mi országunk a világhoz vagy Európához képest? Derítsék ki a gyerekekkel együtt! Nagyobb kép itt>>

► QOMO távvezérlő kézitábla, amely lehetővé teszi az interaktív tábla vezeték nélküli, távolról történő vezérlését, a vetítővásznat pedig interaktív tábla funkciókkal ruházza fel. Ez az eszköz kiváló segédeszköze az olyan oktatóknak, akik szeretnek óra közben a tanuló között járkálni, illetve nagy segítség a mozgássérült gyerekek számára is. A kézitáblával együtt egy teljes verziós FLOW! interaktív táblaszoftvert is kap. Bővebb információ itt>>

Digitális oktató anyagaink eddig nem ismert lehetőségekkel bővítik a tanári eszköztárat; az ismeretanyag interaktív oktatását, széleskörű és több szempontú bemutatását teszik lehetővé. Alkalmazkodnak a tanár elképzeléseihez és az órák menetéhez. Szabad kezet adnak Önnek az oktatásban, és lekötik a diákok figyelmét. Minőségi alapanyagokból, gyakorló tanárok segítségével készülnek. Széles választékban az alsó tagozatos anyagoktól a földrajzi és történelmi témákon át a biológiáig és a honismeretig.  Kifejezetten interaktív táblához készültek, de főbb funkcióik vetítővásznon is használhatóak. Oktató CD választékunkat itt tekintheti meg>> Próbálja ki CD-inket! Demók letöltése innen>>

Feladatszerkesztő program: unja már a hagyományos feladatlapokat? Minden kérdést előre tudnak a gyerekek? Szeretne gyakrabban számonkérni? Akkor feladatszerkesztő programunk igazán kedvére való lesz! Készülhet az órára otthon, vagy akár eszébe juthat a tanóra végén - egy 4-kérdéses, nyomdai minőségű feladatlap elkészítése nem több, mint 1 perc, és már nyomtatható is! Ötperces számonkérés akár minden óra végén, akár ABCD csoportban! Könnyebb az osztályozás, hatékonyabb a tanítás!

"Magico" olasz krémkávé közepesen erősre pörkölve. Illatos, kellemes zamatú babkávé válogatott arabica és robusta kávészemekkel az íz és erő optimális összhatásáért. Hogy jól kezdődjön a nap!

Válasszon magának csomagjaink közül!

 

 

 

*3 gépes CD-licenc használatára legfeljebb 3 egyedi számítógépen van lehetőség.
**6 hónapos CD-licenc - korlátozásmentes  próbaverzió, mely 6 hónapig 1 számítógépre telepítve használható.

Rendelje meg MOST az akciós csomagokat! Töltse ki a megrendelőlapot!>>

További kérdéseivel forduljon területi képviselőinkhez vagy központunkhoz az iskola@stiefel.hu e-mail címen, vagy a (06-1) 4152010-es telefonszámon!

 
Az Ön Stiefel csapata

Leiratkozás

E-mail címéhez nyilvános adatbázisból vagy különböző oktatási kiállításokon történt regisztrációja alapján jutottunk hozzá. Adatait a Stiefel Eurocart Kft. bizalmasan kezeli, és nem adja át más cégek részére. Adatkezelési számunk: 01927-0001. Ha nem kíván több ajánlatot kapni tőlünk, kérem, kattintson ide a leiratkozáshoz!

 Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.