Stiefel Törzsvásárlói Kártya Szabályzat

Untitled document

Stiefel törzsvásárlói kártya program

A Stiefel Törzsvásárlói kártyára magán- és jogi személyek jogosultak. A Törzsvásárlói kártyát a Stiefel Eurocart Kft jogi személyeknek nettó 5 000 Ft, magánszemélyeknek nettó 3 000 Ft értékű vásárlás esetén biztosítja 2010. november 1 -től.

A Törzsvásárlói kártya az alábbi állandó kedvezményeket biztosítja az igénybe vevő számára:

  • 15% kedvezményt a Stiefel webáruházban (www.bolt.stiefel.hu) a Stiefel saját kiadásában megjelent, a következőkben felsorolt termékeire: Fixi tanulói munkalapok, íróasztali könyöklők, Max gyermekkönyvek és gyermek poszterek, kisméretű falitérképek, fémléces falitérképek, Holiday Maps autótérképek, hajtogatott várostérképek, autóatlaszok, Magyar História történelmi térképek, SmartPlaner éves tervezőnaptárak valamint a Stellanova és Replogle földgömbök. A felhasználás módja a webáruházban: a törzsvásárlói kártya számának beírása a vásárlás során a „kedvezménykupon száma” mezőbe (segítség itt >>>).

  • 15% kedvezményt a Stiefel Mindentudás Boltjában (1064 Budapest, Podmaniczky u. 51. nyitva tartás: H-P 9-18) és a Stiefel Eurocart Kft. később megnyíló boltjaiban az előzőekben felsorolt termékekre.

  • Hírlevelet, tájékoztatást újdonságainkról, hivatalos megjelenés előtti kedvezményes vásárlási lehetőséget (webáruház regisztráció szükséges)

A Törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.

A Stiefel Eurocart Kft. fenntartja a jogot, hogy a Törzsvásárlói kártya feltételeit a kártyatulajdonosok előzetes értesítését követően bármikor megváltoztassa vagy a törzsvásárlói programot megszüntesse.

Ha kérdése lenne a Törzsvásárlói kártyával kapcsolatban, írjon levelet a nagyker@stiefel.hu címre, vagy hívja a (06-1) 414-0381 telefonszámot!

Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.