Himnusz és Szózat videó - kiterjesztett valóság tartalom a Fixi munkalaphoz és a falitablóhoz

Untitled document

Ne csak olvassa - nézze és hallgassa is a Himnuszt és a Szózatot!

(Mobilra optimalizált változat itt>>>)

Stiefel-AR-himnuszKiterjesztett valóság az iskolában - a Stiefel Eurocart új Fixi tanulói munkalapjai és a hozzájuk kapcsolódó oktatótablók sokkal többet nyújtanak, mint az, amit a papírra nyomtatva láthat.

Töltse le alkalmazásunkat, és a kotta megszólal! Egy forradalmian új technológia, a kiterjesztett valóság segítségével (angol nevén augmented reality) csak rá kell irányítania mobiltelefonja vagy táblagépe kameráját a Fixi tanulói munkalapon vagy a Stiefel oktatótablón lévő kottára, és máris elindul a Himnusz vagy a Szózat videója.


 

Olvassa be ezt a QR-kódot mobil készülékről (iPhone, iPad vagy bármely Android készülék legalább Android 4.4-es operációs rendszerrel), és kövesse a telepítési útmutatót! (A QR-kód-olvasókról rövid tájékoztatást itt talál: http://iskolaellato.hu/hogyan-kell-QR-kodot-leolvasni)

Stiefel-AR-alkalmazás

Ha nincs QR-kód olvasója, egyszerűen írja be mobil készüléke böngészőjébe: naptar.stiefel.hu, és kövesse a telepítési útmutatót!

Ha az alkalmazást feltelepítette, keresse meg a Stiefel Interactive ikont, és indítsa el a programot!


 

Ehhez hasonló képernyőt fog látni:

Stiefel AR képernyő

Irányítsa készüléke kameráját a Himnusz vagy a Szózat kottájára, és máris elindul a lejátszás! (Ne feledje bekapcsolni a hangot! Ha többen nézik egyszerre, javasoljuk a fülhallgató használatát)

Stiefel-AR-himnusz

A Szózat meghallgatásához kattinson az "Új tartalom betöltése" gombra, és irányítsa a kamerát a Szózat kottájára!

Az alkalmazás letöltéséhez és az első futtatásnál a WIFI használata ajánlott!

A kiterjesztett valóság tartalom lejátszásához a Stiefel Himnusz/Szózat Fixi tanulói munkalapja, vagy az ehhez kapcsolódó oktatótabló szükséges. Más kottával az applikáció nem működik.

A Himnusz/Szózat Fixi tanulói munkalap megvásárolható a Mindentudás Boltjában>>>

A Himnusz falitabló és a Szózat falitabló megvásárolható az Iskolaellátó.hu-n >>>

A Himnusz az egri bazilikában készült 2014-es felvétel, eredetiben elérhető a YouTube-on itt: https://youtu.be/5Uzsov2P38U

A Szózat ezen változata elérhető a YouTube-on itt: https://youtu.be/NcMueEiAFwUCopyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.