Cégismertető

Untitled document

Alapítás éve Magyarországon: 1991.

A Stiefel-csoport tulajdonosa, Heinrich Stiefel 1982-ben, egyszemélyes vállalkozásként indította el falitérkép kiadó és forgalmazó cégét, amely mára Európa tíz országában működő nemzetközi vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

A budapesti Stiefel Kft-t 1991 augusztusában alapította meg a Kartográfiai Vállalattal közösen. A kezdetben kizárólag iskolai falitérképek kiadására és forgalmazására szakosodott (és ezen a piacon máig piacvezető) cég dinamikusan növelte forgalmát, és hamarosan a térképkiadás más területeire is belépett. 1993-ban a Kartográfiai Vállalat eladta részesedését a német anyacégnek. 1998-ban a cég - követve a német anyacég névváltozását - felvette a Stiefel Eurocart nevet. Jelenleg a Steinberger GmbH, a Stiefel Holding egyik vállalata a Stiefel Eurocart Kft meghatározó tulajdonosa. A német tulajdonos nyereségét nem viszi ki az országból, hanem évek óta a vállalat fejlesztésére fordítja.

A Stiefel Eurocart Kft, a Stiefel-csoport tagjaként megalakulása óta arra törekszik, hogy Magyarországon is a legmagasabb európai színvonalnak megfelelő és a legfrissebb grafikai-térképészeti irányzatokat követő térképeket gyártson. Ennek érdekében 1993 óta térképeinket kizárólag számítógépes technológiával állítjuk elő, aminek nagy előnye, hogy a nyomtatást közvetlenül megelőző pillanatig rugalmasan, alacsony költséggel javíthatók a térképek, az aktualizálás lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos technológiánál és könnyen, gyorsan állíthatók elő az adott alapanyagból résztérképek, új változatok illetve céglogók is könnyen elhelyezhetők. Térképeink digitális formában való tárolása lehetővé teszi az Ön egyedi igényeihez való maximális alkalmazkodásunkat. Lehetőség van pl. regionális központok, telephelyek, viszonteladók térképen való feltüntetésére, régiók, üzletkötők területeinek más színnel való feltüntetésére, adataik térképen való elhelyezésére.

A térkép reklámhordozóként hatékonyan közvetíti a kívánt üzenetet a megcélzott fogyasztóknak - nem dobják ki, ezért hosszú távra szól. A térképes reklámhordozók keresettsége ezért évről-évre nő. A Stiefel Eurocart pedig ezen a területen is a legjobb minőséget és a legnagyobb választékot nyújtja.

Cégünk fiatal, dinamikus cég, amely nyitott az újra. A dolgozók átlagéletkora nem éri el a 35 évet, mégis egytől-egyig profi ismerői a rájuk bízott szakterületnek.

Néhány referenciánk a közelmúltból:

MÁV Cargo (Közép-Európa vasúttérképe)
Michelin (cégesített autóatlasz)
Michelin Gumi-Profi (egyedi zsebtérkép)
Moeller Electric (egyedi autótérkép)
National Instrument (egyedi egéralátét)
ORFK (éves tervező naptárak)
Pannon GSM (egyedi térképek)
Pantel (egyedi térképek)
Pfizer Gyógyszergyár (egyedi térkép)
Procter & Gamble (egyedi hajtogatott térkép)
Realsystem Kiadó (egyedi könyöklő)
Schöller (egyedi egéralátét)
Shell (autótérkép a kúthálózattal)
SIEMENS (éves tervező naptárak)
Szabolcs Gabona Holding (autóatlaszok)
TAURUS Carbonpack Kft. (egyedi egéralátét)
UTI Telecom (egyedi autóatlaszok)
Vértes Volán Rt. (egyedi egéralátét)
Volksbank (minitérkép)
Volvo Cars (egyedi autóatlasz)
Zeiss (könyöklők)

Partnereink nagy része visszatérő megrendelő. Ennek hátterében az általunk nyújtott egyedülálló minőség és megrendelőink igényeinek magas szintű kielégítése áll.

Copyright © Stiefel Eurocart Kft., 2009.